IK BOEK

De nieuwste trend voor ouders met kinderen: journalling.

Elke ouder wil dat zijn kind op een fijne plek is. Dat hij of zij zich gezien en gehoord voelt. Toch kan dit in het dagelijks reilen en zeilen een hele uitdaging zijn. Deze journal is een fantastisch middel om te zorgen voor een stukje vertraging en verbinding. Een moment waarbij er alle aandacht. Dit doet zoveel. Het beste cadeau wat je je kind én jezelf kan geven. 

Het ik boek is een journal voor kinderen van 6 tot 10 jaar. Het zorgt voor bijzonder ouder-kindmomenten en het helpt je kind om op een speelse manier grip te krijgen op hun gedachten, emoties en gevoel van geluk. Het stimuleert een positieve mindset, vergroot het zelfvertrouwen!

16 mei ligt het boek in de winkels, maar je kan er al eerder eentje bij ons reserveren! Mis het niet en laat je e-mail adres achter.

kindercoach amsterdam dyslexie leerproblemen

Over de makers

Twee vriendinnen, twee moeders, twee ondernemers en twee professionals. Allebei met een passie voor het ouderschap, persoonlijke ontwikkeling én het maken van mooie dingen. Samen bundelen ze hun krachten en hebben een fantastisch boek gemaakt voor ouder en kind.

kindercoach amsterdam dyslexie leerproblemen
Odette Koelewijn (1987) auteur.

 ‘Odette woont in Amsterdam, heeft haar eigen praktijk waar ze kinderen coacht die vastlopen het het basisonderwijs. Zelf moeder van twee kinderen en een passie voor alles wat te maken heeft met het in hun kracht zetten van kinderen. 

kindercoach amsterdam dyslexie leerproblemen
Kyra van Ineveld (1987) designer.

 

kindercoach amsterdam dyslexie leerproblemen