1:1 kinder
coaching

Er is geen goed of fout, is er geen ‘gemiddeld kind’.

 Als kindercoach in Amsterdam kijken ik naar het gedrag wilt vertellen. Achter het gedrag ligt eenbehoefte. Waar ligt het verlangen van je kind? Soms is dit ontzettend moeilijk om dit onder woorden te brengen, maar door middel van spel en tekenen komt er zoveel vrij.

Deze kinderen zitten in een leeftijdsfase waarin ze er graag bij horen. Ze willen niet ‘anders’ zijn. Toch ervaren ze dit vaak wel en dit kan best lastig zijn. Ze gaan twijfelen over zichzelf en worden onzeker. Deze kinderen leren om zich aan te passen, inlevend te zijn, maar ze verliezen hierdoor ook een stukje van zichzelf. Ik leer ze dat ze mogen zijn zoals ze zijn, dat aanpassen niet nodig is en dat ‘anders denken’ een fantastische aanvulling is.

kindercoach amsterdam dyslexie leerproblemen

 REVIEWS 

“Hij is ingetogen trots op zichzelf aan het worden!”

‘Nu met het thuisonderwijs zie ik pas de vruchten die we plukken van het vele oefenen. Ook op mentaal vlak, hij is ingetogen trots op zichzelf aan het worden!’   

ANNE

“Goede tips en op een manier die onze dochter prettig vindt”

‘Super begeleiding met duidelijke uitleg. Goede tips en op een manier die onze dochter prettig vindt en vertrouwen geeft.’   

MIRJAM

Kindercoach sessies

Deze coaching is één op één.
In overleg kan er een vervolgsessie zijn met een ouder/verzorgen erbij. Een traject bestaat uit een 4 a 5 sessies, die aan de hand van een intakegesprek met ouder(s) en kind ontstaat.

In de sessies gaan we bijvoorbeeld aan de slag met: 

  • gevoelens, gedachten en emoties (her)kennen en ervaren
  • kwaliteiten en talenten ontdekken
  • grenzen voelen en bewaken
  • omgaan met spannende situaties en faalangst
  • hoe leer jij het beste?

De meeste kinderen die ik in mijn praktijk ontvang hebben het label dyslexie, maar kinderen met dyscalculie, ad(h)d, autisme ervaren dezelfde uitdagingen en zijn meer dan welkom! Ik ben een kindercoach in Amsterdam.

Ben jij benieuwd of dit iets is voor jouw kind?