online
programma’s

Ik geloof ontzettend in de kracht van ons als ouder. Jij kent je kind als geen ander en vaak kom je samen al een heel eind. Je moet alleen wel weten hoe. In mijn online programma’s begeleid ik je hierin. Waarin je in je eigen tijd en tempo waardevolle kennis en opdrachten kan doen samen met je kind. 

dyslexie anderdenken visuele-denkers-amsterdam-kindercoach

Dyslexie programma

100% digitaal – mastertraining

  online omgeving
  podcast’s en video’s
  vol met concrete tips en tools
  theorie en een praktisch werkboek
    persoonlijk begeleiding (optioneel)

Een programma dat zorgt voor begrip, inzicht, rust in het gezin en een boost voor het zelfvertrouwen van je kind.

169,-

kernvisie methode coach amsterdam

  

Van faalangst naar zelfvertrouwen

100% digitaal – minitraining

   8 dagen inspiratie per mail
   super praktisch
   kort en krachtig
   in eigen tijd en tempo

8 dagen lang inspiratie en korte oefeningen in je mail om het zelfvertrouwen van je kind te vergroten.

25,-

 REVIEWS 

”Persoonlijk Leiderschap als ouder vormt de kern”

‘Mooi online programma gemaakt door een mooi mens. Waarin je kennis en inzichten verwerft om je kind met dyslexie beter te begeleiden. Persoonlijk Leiderschap als ouder vormt de kern en het geleerde kan toegepast worden op al onze kinderen. Het hielp ons om makkelijker in gesprek te gaan (aan de hand van oefeningen) en het toepassen van concrete leermethodes. Als bonus goede gesprekken met mijn man, elkaar beter leren kennen en meer verbonden met elkaar.’ 

kernvisiecoach Amsterdam

ANKE

“Een goede mix van informatie, opdrachten toegespitst op je eigen situatie en praktische tips.”

‘We hebben bij Odette een online programma gevolgd speciaal ontwikkeld voor ouders van kinderen met dyslexie. Voor ons was dit heel waardevol. Het heeft ons geholpen om een goed beeld te krijgen van dyslexie en het heeft ons handvatten gegeven om onze dochter er een goed (en positief) beeld van te geven. Daarnaast zorgde het voor meer verbinding onderling. Veel praktische tips waardoor je gericht kunt oefenen en ook hoe om te gaan met (wisselende) emoties van je kind. Ondanks dat het een online programma is, waren en 1 op 1 contact/coach momenten met Odette en was er tussendoor altijd de mogelijkheid om vragen stellen. Wat ons betreft zeer waardevol en echt een aanrader!  

kernvisie methode

INGE